Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kvällsdikt

-

Bakom fyren längst ut på udden –

månen

 

Ett stråk av ljus förenande

dem båda

 

För övrigt bara hav och mörker

stjärnor

 

Jag tänker, glöm inte dina vänner

ring dem i morgon

 

de som förgäves sökt dig

hela dagen

 

den dag som just är förbi




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 706 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-13 01:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fina tankar i kvällningen!
2013-04-18

  Anya VIP
Fint om att vara rädd om sina vänner.
2013-04-16

  cilax VIP
Å, tack. Jag ska ringa mina vänner. Så mjukt och så sant skrivet
2013-04-13

  Akvamarin
En stilla begrundan under himlapällen. Livets flykt finns i denna text, men också dess skönhet. Vackert.
2013-04-13

  Lars Hedlin
Mycket bra textat ..gillas
2013-04-13

    ej medlem längre
taneväckande...tilltalande text - bra
2013-04-13

  backsippa
En morgon skall också komma
Finns vi då
Älska vi då
finns vi då
Har vi bara överlevt
Eller skall vi bara
Försöka älska
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter