Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Ibland är det bäst med
Pankakor med Nutella
och
ett glas vin
och
en bra bok.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter som en stund i att bara vara ..
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino