Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Jag drömde att du lämnade mig

Ensam i tårar

Kall

Och frusen

Jag grät så mycket att jag vaknade och tackade att det var bara en dröm.

Mina läppar ville kyssa dig i timmar

Mina fingrar ville beröra dig hela tiden

Mina ögon ville bara titta på dig

Min näsa ville bara andas in din doft.

Känslan hade jag kvar hela dagen

Kunde inte tro att du är kvar

Vad jobbigt då drömmar känns verkliga

Och verklighet som känns som en dröm.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 21:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den känslan är jobbig...Bra skaldat..kram
2013-04-14

    ej medlem längre
Stark skildring...
Känner igen det du beskriver.
Hoppas du får goda drömmar nu-
och vaknar upp i ditt drömliv!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino