Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag morgon och jag försöker ännu förmå mig själv till att krypa ner och gör kudde och täcke sällskap några välbehövliga timmar ...


En söndag i April ...

... jag stilla tyst undrar
och lite oroligt begrundar
vad som krävs för 
att jag ska kunna uppnå
det jag så innerligt vill ...

En söndag i April
så som alla andra
tidigare söndagar i April
föregående år ...

En söndag i April
jag ännu hoppas på
ska överraska mig
detta år
liksom jag hoppades
att den skulle göra
i den version
den presenterade sig
föregående år ...

Det sägs att 
hoppet är det sista
som lämnar en ...

... något jag nu
efter alla dessa
söndagar i April
som passerat
under så många år
börjar förstå
och till och med kanske tro på
att det faktiskt också är så ...







Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-14 07:55



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så otroligt fint skrivet
BERÖR
2013-04-18

  Magica VIP
Berörande.
2013-04-14

  Rozsi.kovacs

Fint Peter
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog svårt att sluta hoppas...
2013-04-14

  Maiah VIP
Det finns någonting viktigt i det du däger. Att få bli överraskad vilket är härligt. Jag brukar ladda mig inför dagen genom att tänka - idag ska jag förundras över någonting... Livet är härligt
2013-04-14

    ej medlem längre
Fin...
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP