Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verklighet?



Hur kan du veta att jag sitter här
Och att värmen sprids i min kropp
Mina nya underkläder
längtan
beröring
passion
jag ger mig i tankar helt
till dig
Stänger mina ögon
Och låter
dig
Göra vad du vill
Med
min kropp
Och själ

Jag litar på dig
Jag vill ha dig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 11:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nu vet jag
och jag gillar det:)
2013-04-15

  Lars Hedlin
Wow en av dina bästa alster ..Hetta längtan och Passion.
Me like it! ;) APPLÅD!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino