Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar bollpilates ;)


Boll


Kom och lek med mig

Jag har en stor röd boll

Och vill leka lite.

Bollen kan rulla

kan studsa

är mjuk

är rund.

Kom och lek med mig .







Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-14 21:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig invit leder kanske till sensuell lek ;)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino