Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande ...


När ljuset är tänt ...

... och du, min älskade
till mig har återvänt ...

... kommer det att kännas
som om allt det här
vore någonting som 
nästan inte ens hänt ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-15 02:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då kanske det bara känns som en dröm...
2013-04-15

  Angel of love
Ja visst är det så!!
Väldigt fin vännen.
2013-04-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
sinnet anpassar sig så lätt
önskan står, verkligheten plätt
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP