Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonstenar

Ögon - stenar
händerna fulla
Jag kan nyttja
mina ögon
Kasta dem
som stenar
Förgöra det
som är ständigt
Öppna gluggar
skjuta blixtar
Spränga, bygga
uppmärksamma

eller stänga dem.
Drömma, sen bli
jord och stoft.

och statiskt damm.




Fri vers av MMo
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-15 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktigt!
2013-04-26

  Ceseus
Najs
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo