Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra nakna kroppar

Jag steg up ur sängen
Naken denna gång också
Tittar omkring mig men ser knappt något,
Min kropp är darrig och varm
Jag känner att någon tittar på mig och jag vågar inte vända mig.
Dina ögon på min nakna kropp
Det känns som om du rör mig
Jag vänder mig om i hopp att det är du som ligger där
Och då ser jag din nöjda fina leende
du tittar med beundran på mig
Och ber mig komma tillbaka och jag hoppar till,
Hoppar på sängen
Hoppar på dig
Och börjar kyssa dig
Vi stänger alla telefoner och bäddar in oss och kysser varandra
rör varandra
Och hamnar i en bedövande rus av känslor
lust
Och
Längtan.
Vill känna din kropp mot min
Vill ha dina händer på mina bröst
Jag placerar dina händer på favorit platser på min kropp och visar tydligt vad jag vill ha.
Du följer mig och njuter av att jag njuter.
JAG VILL HA HELA DIG
Vi rullar runt
Och njuter
Och skrattar
Och njuter
Ohämmat
Av varandra
jag är din
och mina skrik av njutning ekar
Jag tar dig i axlar allt hårdare
Naglar som tar i huden
Vill känna dig
Vill att du trycker ur mig sista krafter
Och att våra kroppar glömmer aldrig denna stund
Ärr av njutning
Mina kraftiga andetag allt det



Gör mig så svag och jag kryper ihop
Underbart att vila i dina armar
Höra våra andetag
hoppas att tiden stor stilla och att vi kan stanna hemma i sängen länge.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-15 12:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow hetta passion , Erotisk värme ...APPLÅD ;)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino