Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga slänga sten på amerikansk polis, då åker man dit rejält!


Man attackerar inte en polis!

Orosmolnen hopar sig
det brinner i vårt land
poliser blir bemötta
av stenar från folks hand
våldet blir allt värre
eskalerar för var dag
mesiga lilla Sweden
behöver nya, tuffare lag!
vårt land är helt förändrat
ingen trygghet frid finns kvar
min ilska går till politiker
ingen stake alls de har!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-25 00:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP