Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sorgesamt farväl till andra sidan graven.

 

Vi är alla samma dårar,

i vår vandring kring livets klockspel spelar vi i samma klang,

ett slag för mänskligheten

ett slag för vår tid

 

jag vill ha dig under mina vingar,

se hur dina andetag gror vildrosor

upp, upp över din gravsten

 

för att krossas av tidens höga moral, för att ännu dofta,

dofta ett minne kärt, fortfarande vilande bakom ögonlocken.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-02-26 19:14



Bookmark and Share


  Ninashine
Jag gillade "upp, upp, som gav mig känslan av att sprattla upp som en koltrast moit skyn. Häftigt, men även hela verket var bra.
2006-03-13

    ej medlem längre
taktvänligt.....angeläget...emn jag kan inte riktigt sätta fingret för vad som tilltalar här...jag lämnar resten åt... nedan....
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema