Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag ny hopp


Sträcker mina händer

Hälsar dagen välkommen

Nya drömmar

Nya känslor

Ny hopp.

Jag är stark

Vacker

Modig.

Jag är glad idag

Idag är en ny dag

Och jag kommer att lyckas

Med små och stora mål.

Leende på mina läppar

Solen i mitt hår

Händer kramar vinden

Och jag svävar idag




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart varmt! ;) kram
2013-04-17

  Rise Little One
Heja heja :)
2013-04-17

    ej medlem längre
så fin!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino