Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en sådan dag ...


Solen skiner ...

... men vinden 
ännu lite kylig viner ...

Det känns
att det är vår
även om 
den känns lite svår ...

Du fattas mig!

Det blir liksom
lite lättare
med det allra mesta
när du som för mig är ämnad
är här hos mig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-17 12:02



Bookmark and Share


  erkki
Trevlig och känslosam. Men en touch av vemodigt hopp. Fint!
2013-04-18

  Maiah VIP
en ovanligt kort dikt av dig och klar med sitt budskap.... jättefin...
2013-04-17

  agneta pichler
vackert om saknad..
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP