Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NO. Jag fattar ingenting. Så ologiskt.


Genitik. Och det är...?

Cellkärna?
DNA-molekyl?
23 kromoson-par
44 + XX
44 + XY
Kvinna?
Man?
Tänk om jag har tre X-kromosoner
Johan kan inte få barn med en schimpans
Är det sånt här man ska kunna i framtiden?
Jag tror att det är bättre att veta vad en individ är
Men det får jag minsann inte veta




Övriga genrer av osynlig
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-02-26 20:16



Bookmark and Share


  Daemon
Hörru, det heter faktiskt genetik :P
och vad är det jag läser "Jag fattar ingenting" jag trodde du fattade allt??!
hhah
Det är bättre att inte tänka så invecklat och i detalj, det handlar om kärlek egentligen :)
Intressant upplägg hursomhelst, som du kunde skrivit mera ren diktform.
2006-03-11

    Porslinsdockan
mm håller med du ,det verkar så komplicerat med en massa värdelöst vetande ;) *kram* Camilla
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig