Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare

Utsträckt på sängen
ligger jag och skriver
på datorn för jag har ingen smart telefon
Mitt huvud stämmer om strängen,
puffar upp marängen,
smetar ut det gröna som blir mattan till ängen
i min sommar som kommer
snart
Jag har tänkt mig att bli ljus och lätt som margarin
nätt och vig och yoga-fin
när blommorna blommar ska jag vara en blomma som e orange
o sen ska jag ta revanch på alla dagar som försvann
ut i sanden när tiden bara rann som aceton ut i luften
och "puff", brann upp till ingenting och allt omkring var en dörrlös
vägg
Men som ett ägg inifrån skulle barriärerna knäckas och
gryningen väckas och kroppen skulle sträckas, sträääckas ut...
Utsträckt på sängen
ligger jag och skriver
Jag knappar på och tänker och andas och det blänker
av silverdroppar glittrar som en vattenväg i solljus
och min jolle gungar redan med strömmen mot drömmen
som är fakta och sakta kommer hit till mitt rum.




Fri vers av lizhy
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-17 22:14



Bookmark and Share


  Linil VIP
Braaa .. jag fångades av din text. Känsligt :)
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy