Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Krukor med gröna växter på min fönsterkarm och hyllor pryds med grönska och vas med blomstercharm.
Så många nyanser av liv i luften jag andas in och tänker på dig som kontinuerligt kvittrar som en fågel kvittrar du hela tiden bryter friden med en ström av ord om ingenting, en ström om allting, nånting hela tiden.
Friden viks allt tätare som genomskinliga lager av luft av din röst och dina rörelser dirigerar det hela som en tyst symfoni fångas ljuset av gröna växter på min fönsterkarm och hyllor pryds med grönska och vas med blomstercharm.
Så många nyanser av liv i luften jag andas in och tänker på dig som kontinuerligt kvittrar som en fågel kvittrar du.




Fri vers av lizhy
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy