Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll ordentligt i hatten stormen ökar på.. nu blåser det ordentligt orkanvindar vill nå..


Orden ska ut, punkt slut

Snart får vi inte säga
det vi tänker bär
det fria ordet är hotat
det händer nu, och här

Intrång blir mer vanligt
staten kollar dig
diktaturen håller ordning
men skrämmer inte mig

Nu blåser det ordentligt
hör stormen öka på
men kommer inte vika
mina ord ska bara stå






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 12:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grupper som AFA hotar yttrandefriheten.
2013-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag blev hotad på YouTube.
En "man" hävdade att han skulle förstöra mitt liv om jag fortsätter att skriva vad jag tycker.

2013-11-01

  Bibbi VIP
Hög tid att vakna.
2013-10-30

    ej medlem längre
Så sant som det var skrivet. Bra!
2013-10-27

    ej medlem längre
Det har sannerligen blivit en diktatur, de är rädda för att folk ska börja tänka själva och upptäcka deras bedrägerier.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP