Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyftes ur mörka brunn

Livet blev plötsligt mörkt
själen föll långt ner
i brunnens svarta hål..
jag ropade på hjälp
hörde mina ord eka
emot väggarna..
hopplöshetens känslor
tryckte ner min själ
och den unkna luften
höll på att kväva mina lungor
jag var orkeslös matt
och kände mig förtvivlad..
men djupt inom mig
viskade en räddnings-bön
herre hjälp...
då hände det underbara
någon tog tag i min hand
lyfte mig ur det djupa hålet
ställde mig på fast mark
fyllde min själ med ljus hopp
och oförklarlig glädje!
jag visste att Gud
aldrig skulle överge mig..
han hörde mitt tysta rop
han såg mig han hjälpte han visade
att han ALDRIG skulle svika
eller överge sitt älskade barn..







mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 12:04



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om att söka sig från mörker till ljus
2013-05-11

  Bibbi VIP
Halleluja!
2013-05-11

    ej medlem längre
Så fint att man kan bli lyft ur mörkrets hålor.
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart förtröstansfullt...
2013-05-11

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=6ogMrW_-1x8

2013-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Stor är Din trofasthet
min Gud och Fader
Ny är var morgon
Din nåd emot mig
Var dag du åt mig ger
det som Du nyttigt ser
Stor är Din trofasthet
Herre, mot mig
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP