Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Vilar Vi

Här ligger
krossade ädelstenar
på marken

Här har det skett

Dessa kosmiska
explosioner
blir

Vibrationer

Och jag förstår plötsligt

Allt

Men så förlorar jag det

Igen

Och det studsar
och ekar
med en förtvivlad suck
i evighet

Där i detta
finner jag
ett brev
från änglarna
i gyllene skrift

Sju är dom
och dom bor alla i mitt hjärta

Den ene
mer skrämmande
än den andra

Med svarta vingar
och brinnande svärd
slår dom huvudet
av Vilddjuret

Och himlen öppnar sig
med ett skyfall
som sköljer bort
alla spår

Så vilar vi
en tid

Så vilar vi.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-18 17:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt att vila då..
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~