Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan...

 

Gör mej fri.
Låt mej andas.
Jag vill spränga min begränsning
och se bortom hindren här.

Ge mej luft.
Lär mej flyga.
Världen ligger här framför mej,
jag vill se vart vägen bär.

Ge mej mod
att ta steget.
Det finns mycket att upptäcka,
sånt jag inte provat än.

Gör mej stark
i Din kärlek.
Ge mej ork att våga leva,
vila kan jag göra sen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...då när jag en gång
ska återvända hem.

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-04-19 09:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Livskraft
2013-04-23

    ej medlem längre
Kraftfullt! Detta är en morgonbön de flesta människor skulle behöva för att få ut det mesta av dagen!
2013-04-23

  ULJO
Stående ovation för denna text, kanonbra
2013-04-22

  Järnkatten
En utsökt och livsbejakande text, applåder!!!
2013-04-22

  Linda CH VIP
Vacker livsglädje i din bedjan. Mycket fint formulerad!
2013-04-22

    Bellissima
Livet är fantastiskt spännande och utmanande när man har kraften att leva det. Fint diktat!
2013-04-22

  Lärling
Mycket fin! En bön jag också vill stämma in i.
2013-04-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-22

  Anya VIP
Jaa precis så jag känner det. Mycket igenkännande.
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Berör.. kan förstå den känslan...
2013-04-20

  Siggesdotter
En livsbejakande dikt fylld av längtan, mod och tillförsikt!
2013-04-19

    ej medlem längre
En mycket fin och klok text nästan som en bön.
2013-04-19

  Chawa VIP
Att våga sig utanför konfortzonen....att leva fullt ut medan tid finnes...
Vackert, positivt och styrka!
2013-04-19

  Eva Helene VIP
Stark och tankeväckande text!
2013-04-19

  Nina.H
Välskrivna ord om livet..fint!
2013-04-19

    ej medlem längre
Stor kraft i dina ord som speglar livsmod och styrka.
2013-04-19

  SatansSon VIP
långt ner du la pöoängen. finmt diktat.
2013-04-19

    ej medlem längre
kraftfull och vacker!
2013-04-19

  Ljusletaren
Det är detta som gör livet så spännande.
Något nytt varendaste dag.
Tack för underbara och sanna ord/kram
2013-04-19

    ej medlem längre
Visst finns det mycket att upptäcka innan man är färdig.
2013-04-19

  Stefan Albrektsson
Fint med det repeterade upprepandet vilket ger bärkraft åt din fantastiska text.
2013-04-19

  Lars Hedlin
Livskraft i denna!
2013-04-19

  Rise Little One
En livsbejakande text :-)
2013-04-19

    ej medlem längre

Mycket bra ... " Innan " ...
2013-04-19

  Alva Johnsson VIP
Nyfikenheten är kunskapens moder.
2013-04-19

  Bibbi VIP
Amen!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP