Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt






Jag är förbjuden frukt




Ingen får röra mig





Inte tillgänglig för dig




Bara en mans tjej





Alla portar är stängda




Alla nycklar är slängda





Bara min egen prins




vet var dörren finns





Han har en hemlig kod




Kan den utantill





Han får njuta fritt





av sin frukt





när han vill








Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 637 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-04-20 00:06



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-02

  Super_Robin
Härligt!
2015-05-09

    ej medlem längre
...och alla andra vaknar upp ur den underbara drömslöjan ;)
2013-11-19

  Carina Bendix
Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer! :) Alla människor är värda att få ha sin egen prins eller prinsessa som tillhör bara dom! Man kan aldrig få ett bra kärleksliv om man byter partner hela tiden, tycker jag, för då lär man sig aldrig förstå vad han/hon verkligen behöver och mår bra av! Men jag dömer självklart inte ut de som vill ha det på ett annat sätt!
2013-04-20

  Lars Hedlin
Bra skaldat och fint ...ibland kommer kärleken när man minst anar ;)
2013-04-20

  uppriktiga råd
Denna text tycker jag påminner lite om min (sann drottning) "Bara en mans tjej





Alla portar är stängda




Alla nycklar är slängda"

Tänk om varje man och kvinna kunde endast tillhöra en person och stänga resten av portarna och slänga resten av nycklarna och nöja sig med sötman av den frukten.
Nice!



2013-04-20

  agneta pichler


mycket bra sagt..

vi är heliga kvinnor..
förbjudna frukter
ska hålla på oss..

till prinsen med nyckeln
komma ska..


(för mig blir det väl..
en åsna med kronan
på svaj...

sa detta till grannen idag..
- hon skrattade gött..

de e bara jag
med lite sjuk humor)
2013-04-20

  aol
underbart skaldat,
2013-04-20

    ej medlem längre
Åh, den är underbar din text! Så full av integritet, trohet och passion- kanon!!!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix