Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19.04.2013 fredag.


Ur striden

Ett makabert själsligt mörker
får allt hopp att kippa efter luft.

Förväntan är färgad dåraktigt gul
som den vore fångad i rutiner och vanor.

Eller är den min frihet?

Erfarenhetens ärr är fortfarande öppna sår,
fast jag blöder inte mer.

Som man vore sprungen ur ett krig
så kan jag inte längre slappna av.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-20 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP