Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bot


NY CHANS

^^

Tillbaka

för att göra bättre


tillbaka




för att göra om


Utplåna vad som blivit,
börja
om igen

med erfarenheterna
kvar,
de ska inte skada nu,
bara hjälpa
läkningen


Ändra,
tillbaka
göra om

till en ny verklighet,
ta bättre vara

på livets flyktiga
timmar

i kärlek

^^


Jag går i min mörka skog

tankarna gör alltid ont,

min egen mor som

skadade mig

och sedan skadade dig


från min ynkliga svaghet

kommer tårar,

viskar hjälplöst

till dig,

nu


Jag älskar dig

jag har alltid älskat dig!




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 507 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-20 08:56



Bookmark and Share


  Maria T
Skapa nya erfarenheter
2013-07-10

  Mats Henricson
Gillar budskapet starkt, härlig revanschlusta !
2013-05-17

  anits VIP
Det är alltid värt att försöka igen
tänkvärt skaldat
2013-04-25

  Chawa VIP
Det är alltid värt att försöka igen - en "ny chans"!
2013-04-21

  Bibbi VIP
Jättebra.
2013-04-21

    ej medlem längre
Lovande i
vidarefärden
2013-04-21

  Yrre VIP
visdom!
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Klokt och fint... ... om det går... :) ibland vill man men ändå går det inte...
2013-04-20

  poetryGirl
http://youtu.be/suflofmtBhc

'Crysalis'

2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl