Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga ta emot


Jag vågar inte vända om

Känner att du är nära

Dina smekningar

Du biter mig lätt i nacken

Och jag vaknar till

Varenda cell imin kropp

Skriker efter dig

Men jag vågar inte

Ta emot dig

Vågar inte

Räcka mina händer och

Dra dig till mig.

Hjärtat vill

Men hjärnan vet att det inte går.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-20 16:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt sensuellt men lite frustration också! Kram
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino