Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där om att fela...


Gjorde du fel
den där gången
när du var övertygad
om att du gjorde rätt?

Om du handlat i god tro
och allt du lärt
tolkades så av dig
att du skulle göra så
för att det var helt rätt?

Sedan visade det sig
att det vart helt fel
och du blev himla ledsen
för att det blev så... fel?

Du får utstå en massa
kritik och klander
för att du bar dig så galet åt
trots att du efterlevt
vad som ansåg rätt då
i de stunder allting hände?

Är du skyldig...
eller oskyldig?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2013-04-20 19:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skyldig förstås. Det står som i eldskrift i min panna, i mitt ansikte. Skönt att du skrev texten. Själv var jag näst intill för blyg att erkänna.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST