Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk vänskap

Ikväll dricks det alkohol
för en del, nästan varje dag
för andra, varje dag...
förgiftade försupna ned-drogade
försvinner livets viktiga sekunder bort
så berusade av falskhetens Gud
tror dom att detta är det sanna livet
flaskan, deras trogna vän..
men när den är tom, och tid passerat
träder ångesten och tomheten fram..






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-20 22:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visst är det så.
2013-04-21

  Larz Gustafsson VIP
"Fake friends", som Joan Jett sjöng.
Allt är ett substitut, ett surrogat.
Man bär omkring sitt självförtroende i lila plastpåsar. Ynkligt.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP