Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag KRÄVER!

KRÄVER att äldre
ska få bättre vård
politikerna säger:
vi har inte råd!

KRÄVER att sjukhus
ökar med personal
patienterna är många
syns i varje sal!

Många får läggas
i tvättrum och i hall
nu märks det tydligt
vårt land är i förfall!

KRÄVER mer lärare
och tuffare tag!
politiker måste ändra
skolverkets lag!

KRÄVER av politiker
att våga gå emot
visa mer "stake"
sätt ner er fot!!!






mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-21 10:51



Bookmark and Share


  Nina Camina
ja, lägg den på brevlådan =)
2013-04-24

    ej medlem längre
För att nå detta måste vi bl a höja skatterna och dela kakan på ett annat vis.
2013-04-24

    ej medlem längre
Skicka det till lite politiker. Här lär det inte hända något. Gillar dock dina tankar. Och bra skrivet!
2013-04-24

  ULJO
Bra rutet
2013-04-22

    ej medlem längre
Bra!
2013-04-21

  Bibbi VIP
Håller med.
2013-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Samtidigt är gudsfruktan i förening med förnöjsamhet en stor vinning.
Har dock full förståelse för kraven.
2013-04-21

  Dito VIP
Japp:)
2013-04-21

  wildah
Instämmer!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP