Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härmapor smyger omkring..

Märker av att det finns
"härmapor" här på poeter
går gärna in "bakom kulissen"
eller läser synligt..
och börjar skriva liknande
men dessa personer
ödslar inte tid med att
ge kritik eller applåd..
men ta, det är dom bra på
för att sen själv invänta
att andra ska ge dem applåder
och helst gärna kritik
man solar sig s.a.s i andras glans..





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-22 12:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sorgligt.
2014-03-24

    ej medlem längre
hahahaha skön du e mare :)
skrattar högt
2014-03-23

  Connie
Trist, det kan vara avund som ligger bakom!
2014-03-23

    ej medlem längre
Så sant som det är sagt.
2014-03-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
Man måste ju börja nånstans. Jag tillexempel härma Bruno K Öijer när jag började skriva för 20 år sedan, tills jag fann min egna stil.
2014-03-22

  Mona Nordkvist VIP
Tråkigt tycker jag.
2014-03-22

  Eunice
man får kanske se det som en komplimang
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP