Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som glömde gå på kurs


En skäggig gangster ifrån Östersund
skaffade sig en ful aggressiv hund

Pitbull var rasen
Ilsken som fasen

Efter det fick han aldrig en lugn stund




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-23 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST