Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som denna

 

Natten är stjärnklar.
Månen målar en lysande väg
tvärs över viken.
Vattnet krusar sej på ytan
och det glittrar så vackert.

Där jag står vid fönstret
hör jag hur du rör dej
i rummet bakom mej
och trots att du inte rör mej
känner jag din närhet
i hela kroppen.

Så närmar du dej
på tysta fötter
och jag känner hur hjärtat
börjar slå fortare.

Din smekning över mina axlar
är mjuk och stilla,
som en viskning.

Jag lutar mej bakåt
mot ditt bröst och tänker:
"En natt som denna
behövs inga ord"!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-04-23 20:27



Bookmark and Share


  Nina.H
Ville också bara gratulera till
placeringen! Kram
2013-04-29

  Siggesdotter
Vill bara säga grattis till placeringen/Kram!
2013-04-29

  Nina.H
Ljuvlig natt..ordlös!
2013-04-27

  ULJO
Helt underbart skriftat om en speciell natt
2013-04-26

  Olof Lagerhorn VIP
I en dikt som denna verkar måne, vattnen, vind och ljus ha bryggt en bål på kärleksört; så gått in och bytt den ut mot ert varma te, innan ni det ens hann se.
2013-04-25

  Heikki Hellman
En skonsam, intensiv, trovärdig och vacker stund och dess beskrivning. Bokmärker!
2013-04-25

  anits VIP
Såå fint och berörande skaldat
2013-04-25

  Siggesdotter
Mycket vackert fångat - man känner stämningen och denna stund kommer du alltid att minnas!
2013-04-24

  Ljusletaren
Såååå vackert/kram
2013-04-24

  Anya VIP
En vacker känslig bild framträder. Fint berättad!
2013-04-24

  Marianne Räf
Härligt med speciella
nätter...
2013-04-24

    Bellissima
Fint!
2013-04-24

    ej medlem längre
Andefyllt!
2013-04-24

  Rise Little One
Livets bästa stunder...
2013-04-24

  Stefan Albrektsson
Vackert och ömt! Jag tycker mycket om klangen i "månen målar".
2013-04-24

  Lars Hedlin
Helt underbar..Applåd!
2013-04-24

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-04-24

    ej medlem längre
Så fint och känslosamt.
2013-04-24

  Angel of love
"En natt som denna
behövs inga ord"!
Åhh man känner närheten!
2013-04-24

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert
2013-04-23

    Ken Cassel
Finger inga ord :))

Kramar..
2013-04-23

  M M Mannheim VIP
En underbar naturupplevelser i den första versen, mycket vackert. Kan tas bort och bli en ensam dikt.
2013-04-23

  SatansSon VIP
fin den här. natten kan vara vacker som nu nnär det är fullmåne.
2013-04-23

    ej medlem längre
En kärlek som känns trygg och varm.
2013-04-23

    Birgersdotter VIP
underbar känsla
2013-04-23

  Tarantaran
En härlig känsla att
känna närhet i hela
kroppen..utan att
någon rör en...
tänkte på Lady och
Lufsen.. och på sången
" Oh denna natt, denna
ljuvliga natt.."
2013-04-23

    ej medlem längre
Fina ord som andas innerlighet.
2013-04-23

    ej medlem längre
Fina ord om en natt utan....
2013-04-23

    ej medlem längre

blir berörd av denna vackra dikt ...
så innerlig och vacker ...
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP