Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DrömExteriör eller dröm-interiör nr 19


Kom Aldrig Utifrån?

 

 







man försökte vända staden upp & nedpå

för att hälla ut mig

och mitt fordon mot himlen igen

men det funkade inte

följaktligen kanske jag var en vanlig människa

trots allt infödd enligt regelboken

fastän min historia saknade uppemot en hel timme

så hade jag ej sovit särskilt länge

och höll mig ganska bra på gatorna

som de byggde om och byggde om för att testa

hur våra minnen hängde ihop

med de nyaste lekplatserna där även pensionärer kunde studsa

mot månsystemet mitt på blanka dan

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 15:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tack för uppslaget, ja, den kom extra naturligt... i all sin komplexitet; kan säkert funka som sammanfattande provsmak.
2013-04-25

  Aftonvännen
Nu fick du mig att tänka på att jag är en inföding och en indian - för någon som tagit en genväg för långt
2013-04-24

  Aftonvännen
Alla tänker på månen

periodiska systemet

och mensta

punkt
2013-04-24

  Nanna X
jättefin text och bara så typiskt din stil. du skulle kunna ha den som intro i någon av dina kommande böcker.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP