Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivna orden livsviktiga!

Vilken gåva att kunna skriva
få förmedla sitt budskap till världen
klä känslor i ord som kan vara
till hjälp och tröst för någon
inspirera själar som håller på
att tappa livsgnistan
sprida värmande ljusa
när livets dagar känns mörk och kall
forma glädjande hoppfulla ord
skrivna orden om kärlek hopp och tro
får aldrig sluta!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-18 15:50



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Helt riktigt bravo
2013-10-22

  ULJO
Att få skriva är som att få kriga utan vapen
2013-10-22

  Ida-Marianne
Rakt, klokt okonstlat!
2013-10-19

  Glittertind VIP
så rätt sagt!
2013-10-19

  queenia
så sant!

<3
2013-10-19

    ej medlem längre
Du skriver så bra, tack för att vi får läsa det:)
2013-10-18

  Maria T
Fin dikt som inspirerar
2013-10-18

  Larz Gustafsson VIP
"Mina tankar är vapen som slåss
Mina tankar är vapen för oss" (Ebba Grön).

Att kunna uttrycka sig i ord är verkligen en gåva och att i denna kamp få vishet och smörjelse från Den Högste ett oerhört privilegium. En hälsning kan förmedla så mycket mer än vi kan föreställa oss. Inte minst om den har sin upprinnelse Hemma.
2013-10-18

  Angela Bohlin VIP
Skriva så det berör är en konst.
2013-10-18

    ej medlem längre
Det är fint om man kan vara till någon tröst. Bra skrivet
2013-10-18

    Dan Myrbeck
Bra skrivna ord!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP