Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade hav!

Din doft sprider glädje
bär frihetens vind
du berör och smeker
min längtande kind..
du glittrar så vackert
i solljusets sken
jag älskar att vandra
på klippor och sten!






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-07-22 13:08



Bookmark and Share


  Nina.H
Havet är speciellt i sommartid.
Älskar dikten och älskar havet.
2013-08-01

  Katinka VIP
Underbart, fångar känslan av salt vatten och hav.
2013-07-25

    ej medlem längre
jättefin är din text - applåder..
2013-07-23

  Sofhia Wirström
finstämt
vacker
ömsint
om havet
det vackra
magiska
läkande
2013-07-23

  Bibbi VIP
Mitt första grattis gällde "FEM UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"...
2013-07-23

  Bibbi VIP
Grattis också till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-07-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-07-23

  Schackpoeten VIP
Bra skrivet, låter som Gotland :-)
2013-07-22

  Angela Bohlin VIP
Mycket fint beskrivet... det är så man själv längtar ut att vandra.
2013-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Delar din passion.
Mycket fint skrivet.
2013-07-22

  Daniela I
Underbart skrivet :)
2013-07-22

  Michaela Dutius
En helt underbar beskrivning av en vandring om sommaren!
2013-07-22

  Rozsi.kovacs

Så vackert Mare
2013-07-22

  limerick
Fin beskrivning av havet. Det är inte så konstigt för mig att du känner starkt för havet. Ditt namn här, mare, betyder ju hav på latin och de gamla romarna kallade t.ex. medelhavet för Mare Nostrum - vårt hav.
2013-07-22

  Bibbi VIP
Applåder!
2013-07-22

  Lena K Nilsson VIP
Ja, havet är härligt och efter att ha läst din text tror jag att jag ska ta mig till mitt ...
2013-07-22

    ej medlem längre
Vackert skrivet. Vatten är alltid något att längta till.
2013-07-22

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...underbart vackert...
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP