Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser och njuter



Läser era fina dikter mina fina vänner
Njuter
Verkligen
Och undrar varför är ingen i min närhet
Så känslig så poetisk
Kanske vågar de inte visa sina fina dikter som
De gömmer i någon låda
Kanske kan de inte skriva
Jag tänker mycket på det och undrar
Jag läser och njuter
Varje ord hittar sin dikt
Varje dikt väcker visa känslor
i mitt hjärta
Min hjärna.
Varje dikt är skrivet till mig
Till dig
Känslor.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-26 15:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för att du finns vackra fina vän ;) kram
2013-04-26

  Rise Little One
Det är ömsesidigt när det gäller dikter :)
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino