Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det blivit


VÄGEN


*
*

Det vi hade
finns inte
kvar

tiden
har förvridit och
förändrat
känslor och rum

Att söka dem
nu

är omöjligt,
allt är borta
som i dimma
gömt


Minns platserna

våren, sommaren
höstar och vintrar,
när vi ägde tiden

tillsammans


I nuet,

i denna dag
finns minnena
men vad som varit
är för alltid
förbi

stunder,
jag håller hårt
i händerna,
och jag är uppfylld
av våra minnen,

men ensam


Vägen
visar ännu inte
vart jag skall




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 471 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-27 09:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-05-26

  Mats Henricson
Minnen kan man både ha och mista, en del vill man komma ihåg MYCKET mer, en del vill man bara glömma helt , men det värsta är att man minns det man borde ha glömt, misstagen........
2013-05-17

  Ninananonia VIP
Sorgligt.. tycker om..
2013-05-16

  Ninananonia VIP
Berörande väg...
2013-05-04

  ULJO
Här finns mycket tänkvärt, mycket läsvärt
2013-05-02

    ej medlem längre
En fin betraktelse
från en människa
på vandring
i livsgåtan
2013-04-28

  anits VIP
Så fint berörande och
många tänkvärda rader
i den här fina dikten
2013-04-27

  Densen VIP
Leden mitt i ingenstans, leder oftast någonstans...

2013-04-27

  Elwania
Verkligen fin jag bokmärke denna
2013-04-27

  poetryGirl
http://youtu.be/wVvGWQ5Y9S8

Brandenburg concerto

2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl