Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennans bläck bär mod uthållighet yttrandefrihet & muskler

Min penna vill skriva & tala om
att jag skapar precis som jag vill
följer mitt hjärta min innersta röst
inte alls rädd att tycka till

Modigt bläck rinner ut på blad
de korrekta blir inte så glad
vad bryr jag mig, skriver bara på
ty mina viktiga ord ska stå

Yttrandefriheten driver mig fram
talar om att jag äger min rätt
säger stå på dig, bara skriv det du har
bara skapa på ditt egna sätt

Media vinklar ljuger för folk
förvrider huvudet på dem
jag bara bojkottar, lyssnar ej
vill inte förgifta mitt hem

Det pågår förföljelse på ärliga
på oss som vågar tala ut
som står upp för sanningen
som vill att lögnerna ska ta slut

Det kommer de aldrig att göra
kommer alltid att finnas kvar
men vi som ser igenom falskheten
kämpar emot, med alla krafter vi har

Det är droppen som urholkar stenen
tålamodigt kämpa var dag
motstånd ger bara mer muskler
bara fortsätta ta nya tag

Inte skrämmas utav propagandan
som sprider galla på svensk jord
så viktigt att avslöja dess innehåll
våga skriva, våga även tala i ord

Icke politisk korrekt är mitt motto
vet att det stör de korrekta så
en sak har jag lärt sen liten
var inte rädd & gå inte på tå

Var den du är, sa min mamma
bryr dig inte vad andra tycker om dig
varför ska du tryckas ner i skorna?
hårt mot hårt, sa hon ofta till mig









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-30 13:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dom.6:12
2020-12-02

    lydriket
Du drar, med versernas bärighet och uthållighet, sannolikt korken ur ketchupeffekten.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP