Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd får man räkna med!

Yttrandefrihet, absolut
det har vi i Sverige
men skulle man råka säga något
som INTE gillas av Vänstern
då får man var på sin vakt..
för man kan få sig en rejäl höger
och kinden bli mycket RÖD
men dom bryr sig inte
dom bara ÄLSKAR den färgen!!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns många totalitära töntar på den flajen.
2013-05-03

  mare VIP
Till Mats:
Titta på vänstern
hur dom bråkar
och slåss!
dom älskar
blodets färg!

2013-05-03

  Mats Henricson
Samma sak kan man säga om den extrema HÖGERN , glöm ALDRIG det !
2013-05-03

    ej medlem längre
Ingen tolerans mot andra åsikter
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP