Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte hur dom orkar!

Titta, kolla på mitt liv
bilen, visst är den snygg
har bytt till en ny modell!
vill du se min nya inredning
har bytt kök och köpt
massor av nya prylar!
soffan var jag så trött på
men nu står där en ny!
och tv:n var för liten
ville ha den där nya coola stora
så nu kan jag se och höra!
vet du, har beställt en resa
våren är ju här och då ska
man ju vara solbränd!
och nya kläder är på väg
dom är supermoderna!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Materialistiska vrak. Ruttna på insidan.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP