Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturens oändliga djurpark

Ljusets strålar strilade igenom
dom höga träden
kunde höra vindens stilla sus
slog mig ner på en stubbe
men inte helt ensam
djuren fanns, men osynliga
älgen rådjuret räven
vem vet, kanske även vargen
stod bakom några träd..
och lodjuret, som sällan
visade upp sig för omgivningen
kanske smög omkring
bortom min rygg..
i vilket fall, bara få sitta där
och lyssna till livets
harmoniska toner som spelade
tillsammans med vårsymfonin
var bara så underbart!






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-08 12:07



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant läsning
2013-05-10

  Larz Gustafsson VIP
En insekt t ex.
2013-05-08

    ej medlem längre
Det är mycket man får se när man är i skogen.
2013-05-08

  Bibbi VIP
Så skönt tillstånd.
2013-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Människan är skapad för att leva i harmoni med skapelsen.
Jag tror att den insikten intensifieras och blir riktigt påtaglig när man blir en kristen.
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Låter helt trolskt.
Stunder och upplevelser
man aldrig glömmer.
Frid i det inre.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP