Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haft en underbar helg med Öppna Dörrens riksårsmöte i Fläckebo mot Sala.


Bergsgården


Ibland skulle jag

vilja skriva om

bara de goda

nyheterna...


när människor

från skilda miljöer

och sammanhang

samt olika orter


samlas och bara

har roligt

med och

för varandra


Där bara kärlek

och samförstånd

får tillåtas råda

glädje och skratt


Ett tack från

mitt hjärtas djup

till alla som gjorde

dessa dagar så givande


Fast det bar namnet

av ett riksårsmöte

fanns inget av den tråkighet

som kan drabba dylika ting


utan kontentan blev bara god

med avslutning i kyrkan i

en stilla mässa där många

tacksamma hjärtan lyfte


mot himmelen i syndaförlåtelse

tacksamhet och lovsång på plats

där man alltid tillbett

himmelens Gud...


Må vi fortsätta att värna

om det goda

som trots allt

finns ibland oss


att värna och ta vara på

i sen och mörk tid

då kärleken hos

de flesta kallnat


Kärlek, kärlek, kärlek

må vara vårt motto

Älska, le och var glad!

...må fortsätta att genljuda


ty kärleken ska bestå

liksom tro och hopp

men störst är kärleken

glöm aldrig det!





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-29 22:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat, kärleken är
störst av allt
2013-05-04

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2013-05-01

  Eaglemountains VIP
Underbart att läsa, om detta årsmöte- och tanken om kärleken, i alla dess former, den så viktiga, går som en röd tråd genom denna text - lika röd som kärlekens färg ... så tänkvärt,

" Där bara kärlek

och samförstånd

får tillåtas råda"

detta var meningen med livet från allra första början ....
2013-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
En fin påminnelse att ta fasta på...
2013-05-01

  Alva Johnsson VIP
Från bild och ord strömmar en värme
som endast kärlek kan alstra.
Tack Bibi
2013-05-01

    ej medlem längre
Gratulerar till "Uppmärksammad text"
2013-05-01

    ej medlem längre
Javisst skall vi värna Bibbi å tillbe!
2013-04-30

  Eva Helene VIP
Vilket gott budskap att få sig till livs i valborgsmässokvällen, tack för det!
2013-04-30

    maija tuori

Tacksamhet sprider av din text ...


2013-04-30

  Ljusletaren
Kärlek är ordet ;.)
Bra ordat/ kram
2013-04-30

  Stefan Albrektsson
Exakt! Fin text Bibbi!!
2013-04-30

    ej medlem längre
fin text!!
2013-04-30

    ej medlem längre
Skönt att det kan få vara trevligt ibland också, trots alla ledsamheter man möts av varje dag.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP