Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick utanför ram och mall

Snälla ni, hör på nu
ställ er snällt i rad
gör nu som jag säger
då blir jag jätteglad

Då ställde sig en gosse
på avstånd och såg på
han gilla inte ordern
och hur han skulle stå

Han älskade att vandra
helt själv och tänka fritt
så han lämna allihopa
sa: jag ska göra mitt

Ledaren blev ilsken
han ropa med stark röst:
kom genast hit tillbaka
med styrka från sitt bröst

Då visste lille mannen
hans handling var helt rätt
han kände i sitt hjärta
att göra på sitt sätt






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-04 01:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-10-04

  peter markurth
det var en bra pojke, sedan blev han förföljd i hela sitt liv, texten handlar om mig, mkt bra
2013-10-04

  PPQ
fin
2013-10-04

    ej medlem längre
Bra diktat. Demokrati är inte tvångsstyrning.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP