Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuder av liv och lust!

Himmelen lyser vackert blå
hör kvitter musikens sång
ljusets strålar värmer upp
all mark efter vintern lång!

Det sjuder utav liv och lust
det kommer snart slå ut!
och tiden som sen är går fort
så passa på och njut!





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-01 10:08



Bookmark and Share


    Annika J
En fin liten vårdikt!
2013-05-01

    ej medlem längre
Så skönt att vara ute.
2013-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt skön dag i dag.
2013-05-01

  Bibbi VIP
Så fin.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP