Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våld ingår INTE i kärlekens budskap!


Våldets människor!

Läste ett citat:
"Där hjärnan inte räcker till
där tar våldet vid"
Så då kan man lätt se
vilka som bär "lite hjärnceller"
Intelligens har aldrig
funnits med på deras ordlista!
Slänger burkar flaskor stenar bränner bilar
krossar fönster skriker hatord o.s.v
Dom här "typerna" ingår inte
i kategorin:"normal människa"






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 12:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hatar ordet "normal".
Typisk svenssonterm.
2013-05-02

  Larz Gustafsson VIP
AFA.
SYND-ikalister.
Och annat slödder.
2013-05-02

  Bibbi VIP
"Dom här "typerna" ingår inte
i kategorin:"normal människa"

Sannerligen inte.
2013-05-02

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP