Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsrymd, en vecka, en period i ditt liv

måndagsmorgnar

kontrasten mot helgen

och växlan in mot vardagens höghastighetståg

 

och tisdagarna

är så förvånat ovetande om

att man redan vant sig vid passagerna

      genom livets spärrvakter

 

onsdagen springer förbi

och när torsdagen kommer hägrar redan en försmak av fredagen

denna försmak som nästan är större än veckoslutet i sig självt

 

© Birgitta Wäppling, 2 maj 2013

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-02 21:27



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jomen...

och många springer för 2 i det där hjulet ,medan andra jagas för att de inte får plats där..
2013-05-04

  Eva Langrath VIP
Du levandegör verkligen veckans puls i dina väl avvägda ord.
2013-05-03

  Fredrik P. VIP

Japp, håller helt med! Veckans rytm och puls
har du fint gestaltat, funderar på att ta tag i
en parallell idé.
2013-05-03

  SpamPippiL VIP
Efter ca 40 års arbete må-fr, 7-16.45 är jag numera begåvad med schemalagd arbetstid med fredag mitt i veckan ibland. Men jag förstår känslan du förmedlar. Den går inta av för hackor. Inget går upp mot fredagsmys.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP