Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barn..


Längtar alltid..

Mitt hjärta längtar alltid
min kärlek är så stor
till dig min vackra pojke
du långt ifrån mig bor..
du vet att du är älskad
du vet jag finns för dig
oavsett vad som händer
så har du alltid mig..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-04 21:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2013-05-08

  ULJO
Fint om äkta kärlek
2013-05-06

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert
2013-05-05

    ej medlem längre
Så fint med mors kärlek som alltid räcker till.
2013-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår din längtan...mjukt och fint skrivet...
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP