Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens ljus väntar..

Livets dagar fortsätter
tidens pendel slår
men en dag den stannar
min själ vid dörren står..

Då ska jag knacka stilla
och vänta på min far..
som sen vill stå vid tröskeln
och mig i famnen tar..

Välkommen hem min dotter
du är väntad i mitt hus
kom in hör glädjesången
kom in i evigt ljus!





mare























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-03 12:18



Bookmark and Share


  Palett
Vackra harmoniska rader !
2013-05-03

  Larz Gustafsson VIP
"Vilken underbar morgon som mig väntar..." (Curt & Roland)
2013-05-03

    ej medlem längre
Underbara dag.
2013-05-03

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP