Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i en resväska

Resor är fina
Resor är bra
Men allt det innan och efter
Är jobbigt
Tänker på engångs artiklar
Men bekväma som vi är
Tar med oss halva hemmet
Packar
Packar up
Är vi här
Eller
Där
Varsomhelst
Så är halva vårt liv med oss
Ändå
Nya städer
Nya gator
Men ändå massa
Av
Det
Gammla
Med
Oss.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-03 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din text!
2013-05-03

  Lars Hedlin
Ja som låten "Var jag än går"
2013-05-03

    ej medlem längre
just så..
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino