Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag viker ALDRIG!

Jag kommer ALDRIG vika
oavsett vad som sker!
min tro den ger mig styrka
och kraft då jag tillber!
KRISTUS, som vann striden
han uppstånden är!
han älskar alla människor
han KÄRLEKEN är!!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 14:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
JESUS lever!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP