Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefrihet..

Underbart, har slagit mig ner
i min sköna stol och börjat skriva..
ska bli spännande och se
vad min penna vill förmedla..
mitt budskap ska fram
oavsett påhopp och motstånd
för visst är det härligt att få
uttrycka känslor och tankar i ord..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en kallelse och ett privilegium.
Gud välsigne dig i kampen!
Predika Ordet. Träd upp i tid och otid. Som Paulus skrev.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP