Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båten håller på att sjunka!

Båten var så full av folk
på väg att sjunka ner
vattnet börjat sippra in
men det kom ändå fler..

Nu börja det bli allvarligt
skulle inte klara av
att bära alla människor
för att segla på livets hav..

Kaptenens blick var desperat
ingen lyssna på hans rop
han kunde inte göra nått
för dom kom i stora hop

Snälla nån, vi sjunker snart
nu får det vara nog!!
han ringde till politiker
dom la på och bara log:)

Nu började han koka
hans ilska kom nu ut!!!
han skrek ända till Rosenbad
nu får det vara slut!!!!






mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-04 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-05-08

  ULJO
Det är inte underligt med en sådan inkompetent kapten
2013-05-06

    ej medlem längre
Inget hjälper visst att säga till dessa självgoda politiker, de gör alltid som de vill.
2013-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Profetröster lyssnar man inte på. Profeterna blir alltid hånade och stenade.
2013-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Wiehe och "Andraklasspassagerarens sista sång" samt denna låt med Mörbyligan:
"Mitt skepp har börjat sjunka
och hajarna vädrar blod
Slumrande råttor vaknar till liv
och biter i nyfött mod...
Många vet hela sanningen
men upplåter aldrig sin röst
De sitter där tysta i mörkret
och släcker sin egen törst...
Så lyser åter solen
över dessa stackars kräk
som i evighet ska minnas
sin falskhet och sitt svek"
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP